onsdag 25 juni 2014

Semester

 Förra veckan gjorde vi rosor på förskolan där jag jobbar, man rullade upp pappret på en penna när de vecklade ut sig blev de så här. Pappret är från tidningar som man klipper i spiral. Barnen tyckte det var kul, några satt länge och skapade, sedan gick de till köket och förärade personalen var sin blomma.

 Idag är det min tredje semesterdag och eftersom vädret är som det är så har jag varit i mitt hobbyrum och sorterat i lådor och skåp, det är inte dumt alls för man gör ju lite fynd och hittar bättre. Vi har varit till Piteå och handlat och vi avslutade kvällen med att gå på Karlbergsteatern i Öjebyn. Föreställningen var underhållande men vi frös, var kallt sitta stilla i två timmar. Men kaffet i pausen smakade ljuvligt.


söndag 22 juni 2014

Midsommar

 Det blev en utflykt till Fällforsen och vädret var helt ok, vi eldade, grillade och drack kaffe. Den här platsen besöker vi ganska ofta, känns så avkopplande vara här.

 Jag tog fram stickningen, en söt kofta som jag började med tidigare i veckan. På nedre bilden har en av mina systrar börjat virka en kofta som man virkar ganska gles och sedan knyter frans på. Hon har haft en förr men av misstag slängdes den bort. En hel säck med kläder förväxlades med sopor. Synd men snart har hon en ny.


fredag 20 juni 2014

Glad Midsommar

 En kollega har blivit farmor åt två små sötnosar och beställde av mig babyconverse, det blev garn över som räckte till ugglor.


Idag planerar vi en utflykt till Fällforsen om det inte hinner börja regna, när vi kollade vädret igår så skulle det bli uppehåll mitt på dan. Men just nu skiner solen men det ökar med moln så det kanske blir tvärt om. En trevlig midsommar önskar jag alla som tittar in på min blogg.

fredag 13 juni 2014

Skolavslutning, studenten,bröllop och barndop...

 har jag gjort kort och påsar till, längst upp påsar till personalen på en förskola.
 Här ett kort till studenten, jag hade inga stämplar och det fanns bara en i affären, så den fick det bli. Uppe i hörnet ska det sitta ett kort av jubilaren.

 Till bröllopskortet köpte jag till de fina kläderna. Stämplarna med text tycker jag är så fina, på det här kortet blev det såklart vad kärlek är.



 Till en liten killes dop gjorde jag detta kort på. I fickan ett kort där man kan skriva t.e.x lyckönskningar, en vers eller vad namnet betyder.

 Sist ett student kort till, blev ganska likt det förra eftersom det fanns papper kvar.


lördag 7 juni 2014

Inspiration

Jag blev så glad när Allers gett ut ett idémagasin för sommarens kreativitet,behövs påfyllning av tips och idéer. De två på undre bilden prenumererar jag på så i dem har jag bläddrat ett antal gånger redan.
När jag ser washiteipen i alla fina färger blir jag så sugen på några rullar, passar ju perfekt som inköp i sommar när man är på resande fot, tar inte så stor plats i bagaget.